Kávégépek, kávéfőzők

De'Longhi szerviz

Elromlott a De'Longhi kávéfőzője? Nem kell, hogy lecserélje! A kávéfőző gépek szinte minden hibája javítható! DeLonghi szakszerviz gyári alkatrészek beépítésével.

De'Longhi szakszerviz

La Pavoni szerviz

Vállalkozásunk három évtizede foglalkozik vendéglátó-ipari berendezésekkel, többek között a La Pavoni szerviz feladatainak ellátásával.

La Pavoni szerviz

Kávéfagyi 4 személyre

A nagy melegben mindannyiunknak jól esik valami hűsítő, élénkítő édesség. Ezért is gondoltunk arra, hogy megosztunk egy egyszerű kávé fagylalt receptet.

Kávéfagyi recept

A Caffé au Lait első promóciója

A Caffé au Lait divatja az 1600-as évek óta tart. Elsőként akkor indult el a kávéféleség "promóciója".

Caffé au Lait promóció

Saeco szerelő - kávéfőző gépek szakszervize

A Saeco szerelő több kávéfőző gép márkát is szervizel. Például Gaggia, Spidem, Faema, Solis és La-Pavioni kávégépeket.

Kávégép szakszerviz

Kávéfőző szervizelési árak

A kávéfőző szerviz árai az átlagos piaci árnál kedvezőbbek az Ön számára. Mivel a kávéfőző berendezések meghibásodásai is igen változatosak, illetve típusfüggőek, ezért nem lehet fixen szerviz árat mondani.

Kávéfőző szerviz árak

Spidem szerviz

Vállalkozásunk 30 éve foglalkozik vendéglátó-ipari berendezésekkel, elsősorban a Spidem szerviz feladatainak ellátásával.

Spidem szerviz

Gaggia szerviz

Vállalkozásunk 30 éve foglalkozik vendéglátó-ipari berendezésekkel, elsősorban a Gaggia szerviz feladatainak ellátásával.

Gaggia szerviz

Saeco szerviz

Vállalkozásunk 30 éve foglalkozik vendéglátó-ipari berendezésekkel, elsősorban a Saeco szerviz feladatainak ellátásával.

Saeco szerviz

Kávéfőző szakszerviz

Saeco, Spidem, Gaggia és La Pavoni kávéfőzők szakszervize Budapesten és vonzáskörzetében. Kávéfőző kiegészítők és alkatrészek forgalmazása.

Kávéfőző szakszerviz